Nový Mass Effect: Andromeda Gameplay Videos je zítra na cestě

Nový Mass Effect: Andromeda hra je na cestě k uspokojení vaší touhy po nových detailech, odhalila společnost BioWare. Potvrzeno minulý týden prostřednictvím příspěvku zaslaného na oficiální stránce hry Stránka na Twitteru , nové záběry budou představeny zítra jako součást keynote CES výrobce Nvidia od výrobce GPU, i když kolik (a co) ve skutečnosti uvidíme, to se teprve uvidí. Samotný tweet zní: Jste připraveni vidět více Mass Effect: Prostředí a hraní v Andromedě? Nalaďte si hlavní představení CES @ nvidia příští středu.

Zbývá už jen pár měsíců Andromeda Uděláme si cestu na PlayStation 4, Xbox One a PC, jsme stále pozoruhodně ve tmě, pokud jde o jemnější spletitost RPG v každém okamžiku hry, přičemž první oficiální trailer byl odeslán již minulý měsíc. Víme však, že BioWare vytahuje všechny zastávky, aby mohl pokračovat Mass Effect 3 , Producent Mike Gamble dříve Game Informeru prozradil, že jde o největší, jaký jsme kdy odešli, pokud jde o počet kusů obsahu. Existují setkání související s bojem, setkání související s hádankami, setkání související s příběhem a stane se spousta věcí, které dodávají kritické cestě větší hloubku.

V tomto okamžiku si vezmeme cokoli nového, ale mějte na paměti, že Nvidia se bude snažit předvést sílu svého nového hardwaru, spíše než jít do velkých podrobností, pokud jde o herní funkce. Pokud chcete dát přímému přenosu hodinky, můžete se vydat k blog společnosti 4. ledna v 18:30 PST / 21:30 EST / 2:30 GMT, abyste zjistili, co pro vás je.



I když společnost BioWare dosud neposkytla oficiální datum vydání, Mass Effect: Andromeda má být spuštěno na jaře letošního roku. Očekávejte pevnější okno pro uvolnění dříve než později.

kdo bude hrát na kabel

Zdroj: VG247