Destiny: Rise of Iron Trailer uniká online, bonus za předobjednávku otevírá Iron Gjallarhorn

Už to nepovažujte za pověst - přijďte v září, Bungie uvede do pohybu Rise of Iron pro Guardians a před dnešním oficiálním odhalením Twitch se představil uniklý trailer Osud Nadcházející expanze v pohybu.

Uživatel YouTube, Jhairehmyah, který byl zachycen z příběhu Snapchat z Wall Street Journal, zveřejnil úryvek pro všechny, což potvrzuje, že lord Saladin bude tím, kdo způsobí zmatek na planetě Zemi, jak naznačovala dřívější umělecká díla pro DLC. K dispozici je také první pohled na všechny nové zbraně a brnění, které dorazí s velmi očekávaným doplňkem, a na ty, kteří si předobjednávají Rise of Iron získá přístup k Iron Gjallarhorn, vylepšené verzi oblíbeného Exotic od Osud Rok jedna.



Kromě toho se Guardians mohou zdánlivě těšit na vstup do nového sociálního prostoru známého jako The Plaguelands Zone, který nabízí změnu scenérie z věže a útesu. Existují také zmíněné zprávy Rise of Iron přijde s normou Osud pokles obsahu: nové mise, vybavení a brnění. Očekávejte, že oficiální podrobnosti budou zveřejněny později dnes, když Bungie hostí živý přenos dané expanze.

Stejně jako Watch Dogs 2 před tím, Bungie je bezprostřední odhalit událost pro Destiny: Rise of Iron byl poněkud zkažen předčasným únikem. Je samozřejmě na vydání 20. září a můžete se blíže podívat na to, co Guardians čeká později v tomto roce, prostřednictvím kanálu Bungie's Twitch v 10:00 PT / 13:00 ET / 18:00 UK.

rise_of_iron_trailer_leak_capture_4-600x338



Zdroj: Youtube