Call Of Duty: Infinite Warfare Double XP Weekend Now Live

Poté, co minulý týden pantoflící Zombies v režimu Spaceland vyčerpali dvojnásobnou podporu XP, vývojář Infinity Ward nyní oznámil plány hostit dvojitý víkend XP pro Call of Duty: Infinite Warfare ode dne 18. listopadu.

Pokud bude pokračovat až do pondělí 21. listopadu v 10:00 PT / 13:00 ET, událost se bude vztahovat jak na běžné zkušenostní body, tak na zbraňové XP v režimu pro více hráčů. Pokud chcete chytit nejnovější Infinite Warfare Infinity Ward, budoucí aktualizace, plány eSportů a další, aktuálně hostí a Škubnutí živý přenos, jak mluvíme, který začal v 11:00 PT / 14:00 ET. O tom, jak dlouho bude prezentace trvat, zatím není ani slovo, ale pokud jste rychlí, měli byste být schopni zachytit některé akce.



Je třeba také poznamenat, že Infinity Ward je v procesu úpravy seznamů skladeb střelce, přičemž Infected je dočasně vytažen, aby tým vývojářů mohl provést nějaké úpravy. A co víc, slámový průzkum Cvrlikání se ptá uživatelů, jaký režim by chtěli vidět v seznamu skladeb Hardcore: Hardcore Defender, Hardcore Frontline, Hardcore Kill Confirmed a Hardcore Free-for-All.



Call of Duty: Infinite Warfare spuštěno pro všechny platformy před dvěma týdny. Naše recenze zjistila, že sci-fi střílečka Infinity Ward je zvukovou iterací osvědčeného Volání povinnosti formát, i když v určitých kategoriích zkrátí. Pokud jde o tento víkend, řekněte nám, zda se zúčastníte akce dvojitých XP? Nezapomeňte, že to potrvá do pondělí 21. listopadu a stále je čas vstoupit do našeho Infinite Warfare Soutěž, pokud hru ještě nezvednete.

kód



Zdroj: Cvrlikání